About

LeZ biedt een plek waar alle disciplines samenkomen met als doel het verbeteren van stemgebruik in zang en spraak. LeZ traint, begeleidt, ondersteunt, informeert en is een ontmoetingsplaats voor iedereen die interesse heeft in stem. Het biedt een platform voor andere specialisten die bijdragen aan ons gezamenlijk doel.

We werken samen met oa KNO artsen, fysiotherapeuten en verschillende specialisaties binnen de logopedische wereld om een zo volledig mogelijke ondersteuning te bieden aan alle vragende partijen.

LeZ doet onderzoek naar stemgebruik en is constant in ontwikkeling.

Team


Wij willen je graag ontmoeten, maar laten we eerst onszelf even voorstellen.

Placeholder

Momenteel werkzaam als
* Praktijkhouder LeZ
* Logopedist
* Authorised CVT Teacher / zangdocent
* Certified Facilitator
* Right Voice For You facilitator
* Coach
* Danseres
* Docent logopedie NCOI

Voorheen
* Stemdocent Theater Amsterdams Lyceum


Crystel Poetiray


Crystel Poetiray (Eindhoven, 1984) is oprichtster van Logopedie en Zang (LEZ). Maar ze is meer dan dat. Ze is docent logopedie bij NCOI, geautoriseerd CVT-zangdocent, Bars facilitator, coach, danseres in lindyhop, zangeres en stemdocent theater bij het Amsterdams Lyceum. Daarnaast is ze ook lifecoach, ze helpt mensen met depressies en werkt in de revalidatie waar ze soms meer een fysiotherapeut is dan een logopediste. Nu zou je denken dat dit rijtje volledig is, maar Crystel is ook Access Consciousness Facilitator, waarvoor ze nu de wereld rondreist en workshops faciliteert. ‘Kies wat je leven leuk maakt en alles komt je met meer gemak toegemoet’

Sleutelwoorden: energiek, vrolijk, open, empowering, mensen versterken in wat ze al weten, inspireren, analytisch, creativiteit, motiverend, oordeelvrij, positieve benadering, gezellig, lichte sfeer, niets moet.

Crystel houdt zich graag bezig met de volgende vragen: Wat zijn de oneindige mogelijkheden? Hoe wordt het nog beter dan dit?


Leave a Reply

Your email address will not be published.