Bars™

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.
Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen.Gary Douglas
Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Acces Bars™


energy
84%

focus
92%

Stress
16%

Only
0.00
A session

Placeholder
Placeholder

Acces Bars™ Workshop


energy
84%

focus
92%

Stress
16%
Only
0.00
to learn it yourself

Frequently Asked Questions

Access Consciousness™


De eerste klas in Access Consciousness is de Bars. Daarnaast biedt Access Consciousness pragmatische tools en technieken om datgene in je leven te veranderen wat jij altijd al graag wilde veranderen. Het stelt je in staat te weten wat je werkelijk weet, niet wat je allemaal bedenkt. Laten we zeggen op intuitie te handelen.

Wat zijn de tools?


Meet dr. Dain Heer, co-founder van Access Consciousness en chiropractor. In de volgende video’s legt hij enkele van de basis tools uit.


Licht vs zwaar


Vind je kiezen moeilijk? Is jouw leven een twee-keuze menu? Een manier om meer op intuitie te kiezen en uit polariteit te stappen is met licht en zwaar. Vaak maken we wat zwaar is waar, maar wat als het eigenlijk andersom is? Wat licht is, is waar voor jou. Een leugen, iets wat niet waar is of wat niet werkt voor jou zal je altijd zwaar laten voelen. Je zal je verbazen wat het brengt!Hoe wordt het nog beter dan dit?


Soms kunnen we bij de pakken neerzetten, zien we alleen maar de limitaties en niet meer de mogelijkheden. Hoe zou het dan zijn als je je af zou vragen; ‘Hoe wordt het beter dan dit?’