Zang

Zingen – leuk, eng, naakt, spannend, uiting van jouw gevoelens, professioneel of onder de douche.. Hoeveel plezier heb jij als je zingt? We hebben een hoop oordelen over onze stem en gebruiken deze oordelen om verder te komen. Wat als er een andere manier is om te groeien? Eentje waarbij je jezelf niet onderuit haalt. Welke capaciteiten heb jij en weet jij dat er mogelijk zijn met jouw stem?

Bij LeZ zien we dat als de Potency of the dissatisfied dreamer. Hoeveel meer zou je kunnen als je zou erkennen wat je al kan? Bij LeZ tonen we je door middel van o.a. CVT, fascia stretchen & Right Voice For You de mogelijkheden met je stem, zodat je kan gaan (h)erkennen wat je al kan, zodat je kan gaan kiezen wat je zou willen vanuit mogelijkheden en niet beperkingen.

Waar wil je aan werken?


Techniek


Wil je meer inzicht in je techniek, die ene hoge noot halen of luider zingen? Met behulp van CVT brengen we in kaart wat jij en wat er nog meer mogelijk is. Leer distortion, creaking, met lucht zingen op een gezonde manier.

Fysiek


Hoe zou het zijn als je met je lichaam werkt in plaats er tegen in? Door middel van stretch en ademoefeningen creëren we meer ruimte in je lichaam waardoor zingen minder energie kost.

Mind


If you’re thinking, you’re stinking. De grootste beperkingen die hebt zijn je gedachtes dat je het niet kan. LeZ biedt je pragmatische tools die een ander perspectief geven die matchen met wat waar is voor jou.

Placeholder

CVT

Complete Vocal Technique (CVT) is revolutionair op het gebied van zangtechniek en wordt wereldwijd gebruikt door professionele zangers en zangeressen in alle muziekstijlen.

Highlights

  • Alle stijlen
  • Geen oordeel
  • Concrete technische tools

Anatomy Trains

Anatomy Trains is een methode gericht op de fascia van rond de spieren. De fascia of vliezen om de spieren staan in verbinding met elkaar. Zo kan spanning in je bovenbeen invloed hebben op je sternocleidomastoidius (een spier die ongecontroleerde spanning kan geven tijdens het zingen)

Highlights

  • Holistische benadering
  • Manuele facilitatie & Stretchen
  • Lichaam herstellen


Placeholder

Placeholder

RVFY

Right Voice For You nodigt je uit om je verleden en definities van jezelf los te laten en te stappen in de kracht van jezelf en aanwezig te zijn in jouw leven. Met de tools van Access Consciousness® leer je je barrières te verlagen, je publiek te ontvangen, in je potentie te stappen en jezelf niet meer in de weg te staan.

Highlights

  • Pragmatische tools
  • Denken in mogelijkheden
  • Blokkades overkomen
do it wrong, do it badly, do it anyway!

Wat zijn de mogelijkheden?


Ben je op zoek naar individuele zangles, een workshop, een bedrijfstraining of -uitje? Kijk hier voor ons aanbod. Ook bieden we online workshops aan zodat je zelf aan de slag kan.

Live

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

Online

Available soon!

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Heb je zelf een leuk idee? neem contact op!